vrijdag 9 mei 2014

Tagliatelle met garnalen een lauw warme salade


 foto van E.G.A. Nederland.

 

 Ingrediënten: 40 gram rauw gewogen tagliatelle. 100 gram reuze garnalen, kleine tomaatjes, 35 gram gesnipperde bos-ui, 1 el verse fijngesneden peterselie, teentje heel fijngesneden knoflook, ...
1/2 lepel olijfolie, viskruiden, 2 schijfjes citroen en takje peterselie voor garnering.
kook de tagliatelle gaar en roer de olie, fijngesneden knoflook en verse peterselie er door. Kruidt de reuze garnalen met viskruiden en bak ze kort in een anti aanbak pan. voeg dan even de kleine tomaatjes toe en laat kort mee warmen. (let op dat ze niet kapot gaan). Schik de tagliatelle op een bord. Garneer de tomaatjes en garnalen erover en bestrooi met verse peterselie en bos-ui. Serveer hier nog een lekkere rauwkost salade bij.
 
foto van E.G.A. Nederland.