Ingrediënten:
125 gram peultjes
100 gram voorgekookte aardappelpartjes of -schijfjes
100 g gerookte zalmsnippers
8 cherrytomaatjes
voor de dressing:
1 eetl. olijfolie
1 eetl. yoghurt
beetje. citroensap
beetje. gehakte dille (vers of diepvries)
versgemalen peper zout
125 gram peultjes
100 gram voorgekookte aardappelpartjes of -schijfjes
100 g gerookte zalmsnippers
8 cherrytomaatjes
voor de dressing:
1 eetl. olijfolie
1 eetl. yoghurt
beetje. citroensap
beetje. gehakte dille (vers of diepvries)
versgemalen peper zout
Bereiding:
- Haal de peultjes af en kook ze 4 minuten.
- Giet ze af en spoel er koud water over.
- Kook de aardappelen 5 minuten of tot ze beetgaar zijn.
- Giet ze af en laat ze goed uitlekken.
- Schep peultjes, aardappel, zalm en tomaten, in stukjes gesneden, luchtig door elkaar.
- Meng de ingrediënten voor de dressing en giet deze over de salade.
Suggestie:
In plaats van zalm is rauwe ham of tonijn naturel (blik) ook heel lekker.