maandag 5 december 2016

Blijf standvastig ook in deze decembermaand vol verleidingen










Misschien zijn er in uw omgeving mensen die u geregeld eten opdringen en willen dat u uw gewichtsprogramma even vergeet:
-          Omdat u jarig bent
-          Omdat het weekend is
-          Omdat het vakantie is
-          Omdat het Sinterklaas is
-          Omdat het Kerst is
-          Omdat het Oud en nieuw is
Wanneer u wat aarzelend “nee” zegt, denken anderen, dat u alleen nog maar een aansporing nodig heeft om toch iets te nemen. Bedank op vastberaden toon voor wat zij u aanbieden, dan merken zij dat u echt meent wat u zegt!
Gaat u in een restaurant eten, stel dan van te voren vast wat u wilt nemen en laat de menu kaart u niet van uw plannen afhouden. Bestel voor het eten wat rauwkost of een legaal drankje, zodat u minder gauw in de verleiding komt om het stokbrood met de kruidenboter te gaan eten. Denk eraan dat een spa rood minder calorieën bevat dan een droge sherry.
Als dessert kunt u het beste fruit kiezen.
Staat dit niet op het menu neem dan koffie of thee.
Uit eten gaan hoeft niet in te houden dat u zich niet aan de eetwijzer kunt houden.
Denkt u iedere keer wanneer er iets niet lukt, bij uzelf dat u een complete mislukking bent?
Met dat gevoel schiet u niets op (al kan de weegschaal omhoog schieten)
U kunt dat probleem beter op een andere manier benaderen. Eén week telt 10080 minuten. Hiervan heeft u vele minuten succes geboekt. Probeer dit aantal succesvolle minuten volgende week te verhogen. 
Wilt u ook graag afslanken en daarbij begeleid worden door oéén van onze EGA cursusleidsters? schrijft u dan nu in op één van onze locaties.