vrijdag 9 december 2016


OVENSCHOTEL

Een lekkere ovenschotel met broccoli, gehakt en aardappels. 

Benodigdheden

  • broccoli
  • 135 gram gehakt (heren 185 gram)
  • 100 gram voorgekookte aardappelschijfjes
  • 50 gram ui
  • 75 gram courgette
  • champignons in plakjes
  • vleestomaat in plakjes




Bereiding

Bak het gehakt rul en doe er de uien, broccoli,  en de champignons bij. Voeg wat peper knoflook kruiden  toe. Leg in een ovenschaal de plakjes aardappel, courgette en vleestomaat dakpansgewijs.  Schep hier het gehaktmengsel overheen en dek af met folie. Zet de schotel ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. 
Neem hier een lekkere salade bij met een dressing van 25 gram mayonaise, 1 tl mosterd, 15 gram honing, saladekruiden en versgesnipperde bieslook.