270 gram kipfilet, 300 gram sperziebonen, 200 ananas uit blik op eigen sap, 1/2 bakje champignons, 1/2 lepel grove mosterd, beetje honing, 1 lepel gehakte verse peterselie, 2 lepel olijfolie, 100 ml kippenbouillon
Bereiden
Snijd de kipfilet in dobbelstenen van ca. 2 cm. Haal de uiteindjes van de sperziebonen af en dan in tweeën snijden. Snijd nu de ananas in stukjes,sap opvangen graag! De champignons halveren. Doe een lepeltje olijfolie in de pan en de kip mag erbij. 5 minuten aansmoren (niet bakken) en dan de sperziebonen, ananas met een beetje sap, mosterd, honing en de kippenbouillon toevoegen. 15 minuten rustig verder sudderen. Maak het deksel open en kijk of de kip gaar is. Strooi er de fijngehakte, verse peterselie over. Eet hierbij bijvoorbeeld 100gr rijst
Dit is kip om je vingers bij af te likken.