25 gram mayonaise
2 eetlepels tomaten puree
25 gram mayonaise
25 gam magere
yoghurtVers geperste knoflook
Paar druppels ketjap assin
Peper zout en bieslook
25 gram mayonaise
25gram magere yoghurt2 theelepels salade fix van ega
Zoetstof
Scheutje balsamico
Azijn peper zout
25 gram mayonaise
25 gram mager
yoghurtItaliaanse kruiden
Knoflook peper zout
25 gram mayonaise
25 gram magere
yoghurtScheutej slafris naturel
25 gram gesnipperde bosui of gewone ui
Knoflook peperkruiden/ kruidenzout
Sausjes:
Komkommersaus: 1 komkommer/ 1 eetlepel mosterd/ 125 cc yoghurt/ kerrie/ paprikapoeder/ 1 teentje knoflook.
Schil de komkommer, mix de komkommer fijn en roer de yoghurt erdoor, voeg de kruiden toe en klopt het goed op.
Een beetje
piccalilly van ega dan je 25 gram mayonaise en een beetje yoghurt/koffiemelk dat is ook
lekker.
Een beetje
yoghurt 25 gram mayonaise en beetje slafris en tomatenpuree en wat kruiden is
ook lekker.
Witlof schuitje:
Haal een stronkje
witlof uit elkaar en vul de blaadjes op met bv. Geraspte wortel, geraspte
knolselderij, geraspte kool en een van deze bovenstaande sausjes.
Garneer met verse
peterselie.Lekker bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, komkommerschijfjes, paprika stukjes en ga maar zo door.