woensdag 5 februari 2014

Zalmfilet in folie



  Benodigdheden: 135gram zalmfilet (heren 185gram).Citroensap, 100 gram aardappels (voorgekookt) uienvlokken, 1 vleestomaat in plakken, viskruiden, teentje uitgeperste knoflook en zeezout. Vel aluminium folie.

Pers de k...
noflook en doe deze door de viskruiden. Schil de aardappel en tomaat in dunne plakken.
Leg de plakken aardappel op het vel aluminium folie en strooi er wat zeezout overheen. Meng de knoflook door de viskruiden. Leg de zalmfilet erop en strooi hier wat van de knoflook-viskruiden overheen. (smeer deze van te voren even in met citroensap en kruiden) strooi de gedroogde uien over de vis en leg daarna de plakken tomaat erop. Verdeel de rest van de kruiden erover en vouw de pakketjes dicht. Laat het vispakketje in een voorverwarmde oven op 200 graden in ovenvaste schaal ongeveer 25 minuutjes in de oven. Recept van
E.G.A. Nederland