MMMMMM dat gaat weer smullen worden. geniet ervan.
Vegetarische mihoen met chinees zuur
Benodigdheden: 100 gram gekookte mihoen, 100 gram tofu gehakt (heren 150 gram) 50 gram gesnipperde ui, 1/3 wok groente pakket, 5 Chinese kruidenpoeder, ketjap asin.
Voor garnering 35 gram peultjes en plakken tomaat
**Roerbak de ui en de groenten in de wok. Voeg de kruiden toe. Voeg het tofu gehakt toe met een scheutje ketjap asin. Roerbak dit mee en voeg als laatste de mihoen toe. Garneer de schotel met wat geroerbakte peultjes (35 gram) en plakken tomaat.
**Maak hier een atjar bij van fijngesneden witte kool, ( eventueel eerst even blancheren en af laten koelen) fijngesneden pepertje, lepel olie, wat azijn, zoetstof, koenjit, en eventueel wat kruidenzout.
Benodigdheden: 100 gram gekookte mihoen, 100 gram tofu gehakt (heren 150 gram) 50 gram gesnipperde ui, 1/3 wok groente pakket, 5 Chinese kruidenpoeder, ketjap asin.
Voor garnering 35 gram peultjes en plakken tomaat
**Roerbak de ui en de groenten in de wok. Voeg de kruiden toe. Voeg het tofu gehakt toe met een scheutje ketjap asin. Roerbak dit mee en voeg als laatste de mihoen toe. Garneer de schotel met wat geroerbakte peultjes (35 gram) en plakken tomaat.
**Maak hier een atjar bij van fijngesneden witte kool, ( eventueel eerst even blancheren en af laten koelen) fijngesneden pepertje, lepel olie, wat azijn, zoetstof, koenjit, en eventueel wat kruidenzout.