maandag 10 januari 2011

Geroosterde wintergroente met aardappelen 2 pers.


Ingrediënten

200 g vastkokende aardappelen
½ struik bleekselderij
1 dunne prei
stuk pompoen
2 teentjes knoflook
1 eetlepel olie
mespunt tijm

Bereiding

1.Warm de oven voor op 200° C.
2.Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.
3.Maak de groente schoon.
4.Snijd de bleekselderij en de prei in stukken en de pompoen in blokjes.
5.Verwijder het vliesje van de knoflook.
6.Meng de aardappelen en de groente met de olie, peper, weinig zout en de tijm en doe dit op een bakplaat. Leg de teentjes knoflook er tussen.
7.Laat de groente met de aardappelen in ca. 40 minuten gaar worden.
8.Dek eventueel af met aluminiumfolie als het te donker wordt

Menusuggestie

Lekker met gehaktballetjes

even kijken of het klopt met onze EETWIJZER