Ingrediënten
200 g vastkokende aardappelen
½ struik bleekselderij
1 dunne prei
stuk pompoen
2 teentjes knoflook
1 eetlepel olie
mespunt tijm
Bereiding
1.Warm de oven voor op 200° C.
2.Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.
3.Maak de groente schoon.
4.Snijd de bleekselderij en de prei in stukken en de pompoen in blokjes.
5.Verwijder het vliesje van de knoflook.
6.Meng de aardappelen en de groente met de olie, peper, weinig zout en de tijm en doe dit op een bakplaat. Leg de teentjes knoflook er tussen.
7.Laat de groente met de aardappelen in ca. 40 minuten gaar worden.
8.Dek eventueel af met aluminiumfolie als het te donker wordt
Menusuggestie
Lekker met gehaktballetjes
even kijken of het klopt met onze EETWIJZER
200 g vastkokende aardappelen
½ struik bleekselderij
1 dunne prei
stuk pompoen
2 teentjes knoflook
1 eetlepel olie
mespunt tijm
Bereiding
1.Warm de oven voor op 200° C.
2.Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.
3.Maak de groente schoon.
4.Snijd de bleekselderij en de prei in stukken en de pompoen in blokjes.
5.Verwijder het vliesje van de knoflook.
6.Meng de aardappelen en de groente met de olie, peper, weinig zout en de tijm en doe dit op een bakplaat. Leg de teentjes knoflook er tussen.
7.Laat de groente met de aardappelen in ca. 40 minuten gaar worden.
8.Dek eventueel af met aluminiumfolie als het te donker wordt
Menusuggestie
Lekker met gehaktballetjes
even kijken of het klopt met onze EETWIJZER