donderdag 8 november 2012

Wat kun je drinken tijdens een dieet?




Als je op dieet bent en wilt afvallen, dan dien je dus op je drank-inname te letten. Maar welke drankjes kun je dan wel drinken tijdens je dieet? Hieronder lees je de top 6 drankjes voor afvallers & diëters…






1. Water
Water bevat geen calorieën en mag dus onbeperkt worden gedronken. Water is dan misschien weinig smaakvol als je cola gewend bent… Maar als je eenmaal bent afgekickt van suikers, smaakt water heerlijk!

2. Thee
Thee kan ietwat bitter van smaak zijn. Om die reden doen veel mensen suiker in de thee. Als je wilt afvallen, kun je beter kiezen voor groene thee & witte thee. Deze theesoorten zijn van nature zoet en behoeven geen suiker.
3. Koffie
Zwarte koffie bevat geen calorieën en er zit erg veel smaak aan. Een overmatige cafeïne-consumptie is niet goed… Maar enkele kopjes koffie per dag (zonder melk & suiker) is prima!
4. Iced tea (zelfgemaakt)
Geen suikerrijke ‘ice tea’ zoals je die in de supermarkt aantreft… Maar ouderwetse ‘iced tea’. Zet een pot thee en laat deze afkoelen. Doe er citroensap bij en zet hem een uurtje in de koelkast.