zaterdag 28 december 2013

De EGA afslank- en begeleidingsclub

Al vele jaren boekt de EGA afslank- en begeleidingsclub uitstekende resultaten. Niet gebaseerd op luchtkastelen en loze beloften.
EGA Nederland heeft, onder toezicht van een begeleidend arts en diëtistes, tientallen cursusleidsters opgeleid.

In een uiterst persoonlijke begeleiding leert u om  zo'n 2 tot 3 pond gemiddeld per week af te vallen.

Natuurlijk is het einddoel dat u na enige tijd de ongewenste pondjes kwijt bent en dat het streefgewicht wordt bereikt. Net zo belangrijk vinden wij echter de manier waarop u dat doet.

Het geheim schuilt in de dagelijkse maaltijdsamenstelling en hoeveelheden voedsel. Elke maaltijd is zo uitgebalanceerd dat u al vrij snel resultaten zult boeken. De maaltijden zijn zeer afwisselend en u hoeft beslist geen honger te lijden. Groenten, vlees, vis, brood, aardappelen naar eigen keuze!!!!

Uw omgeving is dus beslist niet de dupe van uw afslankmethode.
Uw lichaam krijgt voldoende bouwstoffen die energie opleveren. Zodoende houdt u het ook vol. Eenmaal op uw streefgewicht blijft u dat ook, echter wel met de nodige zelfdiscipline.

EGA biedt  iedereen die op streefgewicht is gekomen en daarna vier controle weken heeft gevolgd, aansluitend een gratis maandcontrole aan. De bekende stok achter de deur zal een blijvende motivatie zijn om uw behaalde resultaat te behouden.