vrijdag 4 juli 2014

HIER NOG EEN LEKKER RECEPTJE VOOR HET WEEKEND
gemarineerde tomaat met mozzarella en 60 gram bruin stokbrood. 

Snij een vleestomaat in plakken en leg deze in een dressing van 1 el balsamico azijn, 1 el water, 1/2 tl. mosterd, 15 gram honing, gesnipperd bos uitje,  peper en eventueel wat kruidenzout of tuinkruiden bouillon. Laat een half uurtje intrekken. Snij 30 gram mozzarella in heel dunne plakjes. Leg dan  plakje tomaat, plakje mozzarella om en om en giet de dressing hier overheen. Garneer met verse basilicum blaadjes. Je kan de salade ook maken van de gemarineerde tomaat  en de mozzarella in blokjes.

MMMMM SMULLEN
gemarineerde tomaat met mozzarella en 60 gram bruin stokbrood.
Snij een vleestomaat in plakken en leg deze in een dressing van 1 el balsamico azijn, 1 el water, 1/2 tl. mosterd, 15 gram honing, gesnipperd bos uitje, peper en eventueel wat kruidenzout of tuinkruiden bouillon. Laat een half uurtje intrekken. Snij 30 gram mozzarella in heel dunne plakjes. Leg dan plakje tomaat, plakje mozzarella om en om en giet de dressing hier overheen. Garneer met verse basilicum blaadjes. Je kan de salade ook maken van de gemarineerde tomaat en de mozzarella in blokjes.