vrijdag 14 oktober 2016

Warm lekker op in de winter met dit recept voor Goulash. Een mooi voorbeeld dat we bij EGA niet geloven in een dieet, maar in gewoon goed gezond eten waardoor u zal afslanken en gemakkelijk op uw streefgewicht zal blijven. 

Goulash 

Bak 135 gram rundvlees (heren 185 gram) in stukjes op panfit bruin.
Voeg  125 gram stukjes ui met een kopje water, een laurierblaadje, goulashkruiden, 1 vleestomaat in blokjes, 1/2 el juspoeder en een teentje knoflook toe  en laat dit 2 รก 3 uur met de deksel op de pan sudderen.  Voeg de laatste 20 minuutjes fijne paprikareepjes (1/3 rode) en champignons naar behoefte toe en laat dit meepruttelen. (maak meerdere porties en doe de rest in de vriezer of eet de goulash met het hele gezin).
Serveer hierbij sperziebonen en 100 gram aardappelen.