dinsdag 6 juli 2010

Lentelunch


Ingrediƫnten
2 stuks volkorenboterham
Kwark, magere
IJsbergsla, gesneden
0.2 stuk komkommer, in plakjes
1 el. garnalen
Tuinkruid, verse
Zout
Peper






Bereidingswijze

Tip 1: U kunt de boterham ook beleggen met plakjes tomaat en blaadjes verse basilicum. Tip 2: U kunt de boterham ook beleggen met tonijn (op water), plakjes komkommer en uien in ringen. Tip 3: U kunt de boterham ook beleggen met plakjes komkommer, plakjes radijs en verse dille. Tip 4: U kunt de boterham ook beleggen met plakjes rookvlees, kleine stukjes paprika en een uitgeperst teentje knoflook. U kunt de volkorenboterham ook roosteren en de kwarklaag bestrooien met wat Zwitserse strooikaas. Voor de sla kunt u ook veldsla of lollo rosso nemen. In plaats van garnalen kunt u ook gekookte kabeljauw nemen. En in plaats van ijsbergsla kunt u ook alfalfa nemen. Beleg een gewone of geroosterde volkoren boterham de genoemde ingredi?nten.