EGA BOXMEER & MILSBEEK Je wilt gezond leven, er beter uit zien en meer zelfvertrouwen krijgen? De EGA-afslankmethode is veilig en volkomen verantwoord. Met de EGA eetwijzer leer je hoe je op een gezonde manier je eetwijze kunt aanpassen, we hebben allemaal een stok achter de deur nodig en met steun van je leidster en je medecursisten voel je die steun. Ik wil je daar graag bij helpen.
dinsdag 1 februari 2011
Spaghetti EGA
Spaghetti EGA
Benodigdheden: 135 gram rundergehakt (voor vegetariers 100 gram tofu gehakt) 60 gram gesnipperde ui, 65 gram blokjes courgette, champignons gesneden, 1/3 blikje tomaatblokjes, teentje knoflook, 15 gram bolognese fix (te bestellen via de online winkel) peper, wat bouillonpoeder en verse basilicum blaadjes.
Bereiding: bak het gehakt rul en haal het vet eraf. Voeg daarna de ui, knoflook, courgette en champignons toe. ( bij het vegetarische gehakt eerst groente bakken en daarna tofu gehakt toevoegen).
Doe de tomaatblokjes met wat vocht erbij en roer de bolognese fix er doorheen. Laat het gerecht zachtjes pruttelen en kook intussen 40 gram pasta gaar in ruim water. (100 gram gekookt) kruidt het gerecht eventueel nog met wat peper en bouillonpoeder en voeg als laatste de basilicum toe aan de saus. Schep de pasta op een bord en schep de saus eroverheen. Maak hier eventueel nog een salade bij.
voor meer recepten ga naar www.eganederland.nl